G4Media.ro

Studiu de audiență: Radio România Actualităţi rămâne cel mai ascultat radio din…

Sursa Foto: Radio Romania

Studiu de audiență: Radio România Actualităţi rămâne cel mai ascultat radio din ţară, cu cea mai mare cotă de piață la nivel național

Radio România Actualităţi este cel mai ascultat radio din ţară, cu cea mai mare cotă de piaţă la nivel naţional – 12,7%, rural – 13%, urban – 12,6% şi în Bucureşti – 12,6%, potrivit datelor celui mai recent studiu de audienţă pus la dispoziţie de RRA.

Valul de iarnă al Studiului de Audienţă Radio a fost realizat în perioada 29 august – 18 decembrie 2022 de către IMAS şi Mercury Research.

În cadrul cercetării s-a măsurat audienţa posturilor de radio la nivel naţional, urban, rural şi în municipiul Bucureşti pe baza metodei rememorării audienţei din ziua precedentă (Day After Recall), la care apelează cele mai multe dintre sistemele de măsurare existente pe plan internaţional, metodologie recomandată de EBU (European Broadcasting Union) şi ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

Foto: School photo created by freepik - www.freepik.com

Mediu de învățare „puțin toxic” și “chiar ne încurajau să plecăm” la facultate în străinătate, spune o fostă elevă olimpică de la Liceul Internațional de Informatică din București, acum studentă în România / ICHB: La noi la școală este o atmosferă foarte plăcută. Elevii noștri parcurg materia de la clasă într-un ritm foarte rapid

sursa foto: Pexels

Deputat PNL vrea ca Radio România Actualități să poată fi ascultat în statele europene / ”Va putea să fie recepționat de cât mai mulți români stabiliți în străinătate”

4 comentarii

  1. Unul din puținele radiouri unde se încearcă sa se vorbească limba romana în mod corect. Și se încearcă sa se difuzeze programe cât mai variate.

  2. Daca s-ar respecta LEGEA, sa treaca in digital, cum trebuia de ani de zile, nu ar mai avea nicio audienta.
    Tzatza Leana cu radio digital, ma indoiesc….

  3. Romania cultural 🥰🥰🥰🥰

  4. 👏🏻👏🏻👏🏻