G4Media.ro

Reţeaua de telefonie fixă a Spitalului Judeţean Brăila, afectată de furtul unui…

Sursa foto: Pixabay

Reţeaua de telefonie fixă a Spitalului Judeţean Brăila, afectată de furtul unui cablu de telecomunicaţii. Au fost distribuite telefoane mobile pe mai multe secții / Poliția face cercetări

Reţeaua de telefonie fixă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Brăila a fost afectată din cauza furtului unui cablu de telecomunicaţii, cazul aflându-se în cercetarea Poliţiei.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean, Delia Râşnoveanu, furtul a fost semnalat la începutul acestei săptămâni, iar problema a fost remediată în Corpul A, în timp ce în Corpul B s-a găsit o soluţie provizorie pentru ca aparţinătorii să ia legătura cu rudele internate, fiind asigurate telefoane mobile pe mai multe secţii, relatează Agerpres.

„Furtul cablului a afectat atât Corpul A al spitalului situat pe Şoseaua Buzăului, cât şi Corpul B situat în Hipodrom. În Corpul A, problema s-a remediat a doua zi, iar în Corpul B am găsit o soluţie provizorie, cu telefoane mobile, prin care pacienţii să ţină legătura cu rudele”, a declarat Delia Râşnoveanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila au precizat că în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi că există un cerc de suspecţi bănuiţi de comiterea faptei.

„La data de 9 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de un angajat al unei companii de telecomunicaţii cu privire la faptul că au fost semnalate deranjamente ca urmare a secţionării unui cablu. Din primele verificări s-a stabilit că persoane necunoscute ar fi sustras cablul de telecomunicaţii dintr-un cămin de canalizare situat pe Şoseaua Naţională Veche, din municipiu. În prezent, există un cerc de bănuiţi, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ Brăila.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează