G4Media.ro

UPDATE Bărbatul a recunoscut că le-a agresat sexual pe cele două copile…

sursa foto: G4Media

UPDATE Bărbatul a recunoscut că le-a agresat sexual pe cele două copile răpite din Brașov/ Fetele au fost găsite în Prahova, în mașina suspectului/ Bărbatul a fost audiat și reținut

Poliţia Braşov a emis, sâmbătă după amiază, alertă privind răpirea a două fete, surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani, transmite News.ro. Fetele au fost luate, vineri seară, de la domiciliul lor, de un bărbat, prieten al concubinului mamei lor, pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii.

UPDATE 19:44 Suspectul, care este prieten cu concubinul mamei copilelor, a recunoscut la rândul său că le-a agresat sexual pe cele două fetițe, susțin sursele judiciare consultate de G4Media.

UPDATE 19:34 Bărbatul suspectat că le-a răpit pe cele două copile s-ar afla în registrul agresorilor sexuali, conform surselor G4Media. Una dintre fetițe susține că ar fi fost pipăită de bărbatul în vârstă de 42 de ani. Fetele urmează să fie supuse unui examen de specialitate pentru a se stabili cu exactitate dacă acestea au fost agresate.

UPDATE 17:26 Conform surselor G4Media, bărbatul a fost prins în trafic, în Valea Călugărească. Acesta era în mașină împreună cu cele două surori. Minorele sunt în afara oricărui pericol. Suspectul a fost încătușat și va fi condus la sediul Poliției.

UPDATE 17:23 Cele două minore au fost depistate în județul Prahova, transmit polițiștii. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând să fie dus la audieri, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cu privire la aspectele constatate, au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

”La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia a două minore, respectiv Repede Gabriela-Mihaela, în vârstă de 12 ani şi Gecso Elena-Andreea, în vârstă de 10 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoştinţă a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00. Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliţie”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Autorităţile au declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. La ora transmiterii acestei ştiri se fac ample căutări, mai multe echipaje din judeţul Braşov efectuând verificări, în vederea depistării celor două fete.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Ce cauta liber in societate? Cum sa aiba prieteni, parinti, la care sa mearga in vizita daca are antecedente?

  2. Dar lighioana de mama cum a permis ca copilele ei să meargă ‘ la friptură ‘ cu lighionul de 40 și ceva de ani???????

  3. Felicitari Politia Romana! Sunt convins ca prin modul in care au actionat politistii au reusit sa previna un eveniment mult mai grav, in sensul ca le-au salvat vitata. Inca o data, am sperat sa fie gasite in viata, pentru ca de fapt asta era realul pericol pentru ele dupa atata timp

    • Stai un pic că iese acum RTV să spună că au fost răpite pentru a fi duse la Kogălniceanu la militarii americani!! Mafia din poliție mușamalizează cazul! 😀

  4. Ii normal sa publice politia (si chiar “g4” numele copiilor?! Eu zi ca nu…

    • hai da-o draq cu numele….
      Adica pui poza si tu iti pui intrebari filozofice de nume.Esti irecuperabil!

    • @kata ce iti mai plac pedofilii, ai un Stockholm pentru ei?

    • Au publicat pozele si numele copiilor pentru a ajuta la gasirea lor

  5. Interesant că profesorul de fizică din Teleorman care a agresat sexual două eleve nu prea a făcut vâlvă! E al 13-lea dascăl acuzat anul ăsta! Se pare că e „sport național” pentru profesori să își aleagă prospătură dintre eleve! Legi mai aspre!!!

    • Aici să văd că se implică USR! Trimiteți fetița la școală și ți-o batjocorește un dascăl! Cu „fără penali in funcții publice” ați lăsat-o moale – hai cu asta „castrarea pentru dascălii pedofili”! Vă băgați sau și pe ăștia îi protejați?

  6. Pedofilii sunt luati in evidenta si liberi pe strada pt a racola victime.
    Iar parintii copilelor sunt sub orice critica.