G4Media.ro

Adrian Năstase a fost primit de Ministrul Culturii din Moldova/ Premierul Natalia…

sursa foto: Agerpres.ro

Adrian Năstase a fost primit de Ministrul Culturii din Moldova/ Premierul Natalia Gavrilița, despre vizita fostului premier condamnat pentru corupție: ”Am și eu întrebări. Vom avea întrevederi”

Adrian Năstase a fost primit de Ministrul Culturii din Republica Moldova, conform unimedia.info, care îl citează pe Sorin Ioniță de la Expert Forum.

Unimedia. info susține că premierul moldovean Natalia Gavrilița s-a arătat nedumerită de vizita fostului premier român condamnat pentru corupție și a transmis că va avea întrevederi cu acesta când va reveni din delegația în care se află.

„În primul rând domnul Prodan este un om de artă și am și eu întrebări în privința utilității acestor intrevederi. Dumnealui este în deplasare, dar cum va reveni neapărat vom avea întrevederi”, a spus Gavrilița.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Ce vă face să credeți că anii de glorie au apus? A…. că nu mai este el cel mai coruptoșmecher e altă treabă dar piramida rezistă.

  2. Să ințelegem că mătușa Tamara a fost moldoveancă de peste Prut și a lăsat cu limbă de moarte…?!

  3. Poate-și cumpără o grenadă Bombonel ca să scăpăm de el, data viitoare când încearcă să se sinucidă. E greu să scapi de ,, șobolanii “ politicii românești …

  4. Mai rămâne să se activeze și Ilici-KGB 😂😂😂😂😂😂😂

  5. Ce treaba mai are penalul asta sa mearga el sa se dea mare politician ?

  6. Excroci au fost , excroci sunt, tara condusa de infractori si incompetenti , ne-au facut de râs in toata lumea si din cauza acestor indivizi toata planeta ne trateaza cu retinere si ne considera partasi la hotiile astora , pentru ce a facut acest infractor pe nume Nastase intr-o tara normala putrezea in puscarie nu se plimba prin alte tari , maine poimaine canditeaza la prezidentiale ca si asa nu are PSD candidat.

  7. nu inteleg cum e lasat un borfas ca nastase sa isi infiinteze pe persoana fizica o fundatie cu numele unui celebru om politic din perioada interbelica? chiar poti sa faci orice in romania? cum ar fi ca nicu gheara sa aiba fundatia maica teresa? sau felix voiculescu sa faca fundatia regina elisabeta?