G4Media.ro

Un băiat în vârstă de 9 ani a devenit cel mai tânăr…

Sursa foto: Pixabay

Un băiat în vârstă de 9 ani a devenit cel mai tânăr membru al Mensa Bulgaria / Ivo știa să citească de la vârsta de 2 ani

Ivo Kirkov are doar 9 ani şi este deja cel mai tânăr membru al Mensa Bulgaria, relatează Agenția de presă Rador. Vestea a fost făcută publică pe profilul său de Facebook: „Am fost acceptat în Mensa Bulgaria şi sunt foarte, foarte fericit! Le mulţumesc sincer tuturor şi, în special, profesoarei mele, dr. Iliana Ermolina!”, a scris băiatul în postarea sa. Mensa este organizaţia internaţională a persoanelor cu un coeficient de inteligenţă (IQ) ridicat.

În 2016, un videoclip cu băieţelul a devenit viral pe reţelele de socializare. Ivo, în vârstă de 2 ani la acea vreme, ştia literele şi putea deja să citească. Chiar de atunci, copilul a impresionat mii de oameni cu abilităţile sale la o vârstă atât de fragedă. „Literele erau interesante pentru el şi a început să le recunoască, atunci când adulţii i le arătau şi îl întrebau unde se află în cuvânt litera respectivă. La doi ani şi patru luni, a început să lege literele într-un cuvânt, desigur, ajutându-se prin asociere cu fotografiile care însoţeau cuvântul”, a explicat tatăl băiatului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează