G4Media.ro

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu se declară ”șocat” de cazul femeii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu se declară ”șocat” de cazul femeii ucise de câini în timp ce se întorcea de la alergat în București

Vlad Voiculescu a afirmat că a fost şocat de cazul femeii care a fost omorâtă de câini în zona Lacul Morii, în timp ce ieşise la alergat, iar ASPA trebuie să dea explicaţii clare şi să vină cu un plan ca aşa ceva să nu se mai repete niciodată, transmite News.ro. El a adăugat că autorităţile trebuie să ia măsuri dure împotriva proprietarilor care permit câinilor fără stăpân, fără îngrădire, să se aciueze pe terenurile lor şi dacă sunt necesare noi legi în acest sens, atunci va lucra la ele.

„Suntem şocaţi că în 2023 într-o capitală europeană un cetăţean poate fi încă ucis de câini fără stăpân. ASPA trebuie să dea explicaţii clare şi să vină cu un plan ca aşa ceva să nu se mai repete niciodată. În acelaşi timp, problema câinilor fără stăpân este una comună Bucureşti-Ilfov, de altfel locul unde s-a întâmplat tragedia este la câteva sute de metri de teritoriul comunei Chiajna. Ştim foarte bine că haite de câini îşi fac de cap în aceste comune limitrofe şi ajung în marginile Bucureştiului periodic. Cerem CJ Ilfov şi primarilor din Chiajna, Mogoşoaia şi alte localităţi limitrofe să îşi facă treaba”, a scris Vlad Voiculescu, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că „autorităţile trebuie să ia măsuri dure împotriva proprietarilor care permit câinilor fără stăpân, fără îngrădire, să se aciueze pe terenurile lor. În 2023 ideea că ţinem nişte câini de pripas care mai ies şi latră/muşcă oameni este incompatibilă cu civilizaţia”.

„Dacă e nevoie de legi noi pentru asta, vom lucra la ele”, a adăugat fostul ministrul al Sănătăţii.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

26 comentarii

  1. sa le pupe unde trebuie pe ONG-urile alde cutu cutu
    cata ipocrizie de la unii care-s toata ziua cu ONG-urile in gura

    • Cu treaba asta s-a ocupat psd, medicul veterinar Liviu Harbuz și televiziunile cartelului MAFIA MEDIA.
      Caută articolele de acum 10-12 ani referitoare la câinii maidanezi.

  2. Bine că nu l-au șocat 600 de persoane pe zi care mureau în timpul guvernării USR-ului din cauza lipsei de antivirale. Ji.godie useristă

  3. Sar acum toți politicienii să-și facă reclamă pe spatele suferinței oamenilor. Așa e mereu. La orice subiect sensibil, apar bocitorii profitori. Acum vor să facă legi. De ce n-au făcut și s-a ajuns la o moarte atât de cruntă?
    Când au murit fetele de la Caracal, Cumpănașu s-a suit pe drama familiilor și a câștigat capital electoral. Niște paraziți. La următoarea nenorocire vor face la fel. Nici nu mai știi cu cine să mai votezi.

    • E sensibil și Intr o zi se visează primar, sau prim-ministru , sau președinte sau chiar astronaut , oricum ceva cu statut social înalt și sensibil.

  4. La sectorul 6 nu e Ciucu de la USR? Nu trebuie poliția lui să se implice? USR a trecut la exterminarea fizică a bucureștenilor? După stilul USR și fac tâmpenia și tot ei sunt revoltați!

  5. Scuze G4media că am zis ceva de USR! Probabil că o să ștergeți să nu cumva să pătăm imaginea imaculatului partid! În dictatură așa e! Cei cu alte păreri trebuie suprimați!

    • Avem legi de protejarea maidanezilor și a animalelor de companie .Dar legi de protectia femei si a copilului pe când ?

    • Aveti dreptate. Parerea dvs. ca Ciucu e de la USR, desi el de fapt e de la PNL, e sfanta.
      Eu, de pilda, sunt ferm convins ca 1+1=3. Chiar ma gandesc sa postez cate 1000 de mesaje pe zi cu chestia asta si sa zbier ca-n gura de sarpe daca cineva nu ma lasa sa-mi exprim parerea.

    • Băi, dar ești nesimțit ??? Tot îi dai cu USR, când avem coaliția lui pește la putere cu cei mai slab pregatiti miniștri de la Burebista încoace?? Chiar nu aveți jenă??? Vă freacă ăștia și vă bagă legi pe gât de va ustura,îi ai în guvern pe Daea si pe Bode si pe Budăi și tu o arzi cu USR??? Marș!!!

  6. Avem legi de protejarea maidanezilor și a animalelor de companie .Dar legi de protectia femei si a copilului pe când ?

  7. Bai asta florin zis flo.cea, du-te iute la oglinda si trageti singur cateva zeci de palme peste ceafa poate iti mai revii din pro.stie, desi n-as crede ma tembelulle

  8. Bo !
    Vină !

  9. Dovada ca alergatul ucide

  10. S a trezit VV… sa se bage in seama singur!
    Vrea o candidatura ceva…un osicior cu carnita si pentru el.

  11. Ce bine era daca te vaccinai! Acum nu mai scoteai pe gura aberații.

  12. „Socata” as fi sa vad ca cei RESPONSABILI rezolva si NU se vor mai repeta astfel de tragedii…
    Pentru noi, ceilalti din afara familiei e o stire, a murit o femeie…pentru familie, pentru copilul ramas orfan de mama lui, e o tragedie… asta NU inteleg Autoritatile acestui stat esuat…
    Tragedii care se repeta din cauza aceluiasi stat esuat, clientelar si incompetent!
    Si nimeni, niciodata NU raspunde….

  13. Nu l-am auzit lătrând nimic cât a avut un microfon la b0t dom Semaca Voiculescucucucu. Totdeauna se ‘iau măsuri post-factuum’. Acest Voicuculescucu e de toată jena, cumpăra vibr ato are să și le bage în …. în loc să facă treabă, o nulitate absolută

  14. Nu inteleg cum acest papagal, fara nici o pregatire in domeniul medicinii, fara nici o facultate a ajuns ministru al sanatatii si acum se baga singur in seama. Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce spui VV-ita ! Esti de tot rasul.

  15. Vrem si parerile ministresei epilatoare.