G4Media.ro

Se reia Festivalul Clătitelor din Prejmer (Brașov), după o pauză de doi…

Sursa foto: Pixabay

Se reia Festivalul Clătitelor din Prejmer (Brașov), după o pauză de doi ani / ”Gospodinele noastre din comunitate scot rețetele de clătite din sertar”

Festival Clătitelor  din Prejmer, județul Brașov, se reia, după o pauză de doi ani, și va avea loc în weekend-ul 11-12 februarie, anunță Agenția de presă Rador.

Fasching, după denumirea săsească, este sărbătoarea organizată în comuna Prejmer, județul Brașov, înainte de intrarea în Postul Paștelui, potrivit calendarului Bisericii Evanghelice.

“Deja, producătorii locali se pregătesc și vor aduce preparatele cu care v-au obișnuit de-a lungul celor 16 ediții. Gospodinele noastre din comunitate scot rețetele de clătite din sertar. Și vor aduce în fața dumneavoastră foarte multe sortimente delicioase de clătite. Tinerii deja muncesc la parada carelor alegorice și își confecționează măștile. Pe scurt, ce să mai, începe numărătoarea inversă”, a spus primarul din Prejmer, Mihai Apafi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nu poți sa nu remarci paralela cu Ciolacu care ține legile „la sertar” fara sa le supuna la vot in plenul Pqrlamentului, desi au toate avizele.
    Marketing si puterea majorității in pixul unui singur om

  2. Să pună și Feinschlag (fainoșag).