G4Media.ro

Satu Mare: Fată de 15 ani decedată la UPU, după al doilea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Satu Mare: Fată de 15 ani decedată la UPU, după al doilea stop cardiorespirator în 30 de minute

O fată de 15 a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, după al doilea stop cardiorespirator, având probleme de respiraţie, informează unitatea spitalicească, joi, printr-un comunicat de presă, preluat de Agerpres.

„În data de 18.01.2023, ora 15,21 s-a prezentat la UPU o minoră în vârstă de 15 ani cu următoarele semne de detresă cardio-respiratorie: slăbiciune, paloare, tahicardie, saturaţie oxigen 88%. A fost preluată de echipa de Urgenţe majore şi intubată, primele investigaţii pledând pentru un cord pulmonar acut şi suspiciune de tromboembolism pulmonar, motiv pentru care se recurge la manevra de tromboliză. În ciuda eforturilor conjugate ale echipei multidisciplinare (pediatru, cardiolog, terapie intensivă) de susţinere a funcţiilor vitale, starea generală a pacientei se alterează galopant, survenind un stop cardiorespirator resuscitabil. La aproximativ 30 minute, ora 19,10 intervine decesul, urmare a celui de-al doilea stop cardiorespirator, din păcate, iresuscitabil de această dată”, precizează sursa citată.

Urmează efectuarea autopsiei şi examenului antomopatologic, după care va fi stabilită cauza care a condus la deces.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. B o o s t.

  2. Am stat cu diagnostic confirmat de TEP la Urgente 4 ore pana m-a bagat cineva in seama. Asta dupa ce am asteptat 3 ore ambulanta acasa ca sa-mi spuna ca SpO2 de 90% si incapabil sa respir de durere (vine la pachet cu durere crunta in respiratie) e de la un atac de panica. Norocul meu cu un doctor de la Medicover care m-a trimis de urgenta la eco doppler sa confirme cheagul de pe picior. Probabil si copilul ala a patit la fel. Omorat cu zile de indolenta eroilor in alb.

  3. RIP

  4. bă ji.godie🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕sa ti iei toti mo.r.tii in p ..la dă propagandist si dezinformator ruznac daca imi mai folosesti nickul…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  5. Tot mai multe cazuri.
    Am sperat ca, cumva, Romania va fi ocolita de epidemia de „subiti”, ca am avut rata mai mica, ca au fost multe la chiuveta, ca nu le-au tinut bine la frigider si s-au deteriorat.

    Dar uite ca nu e… Copii, tineri, sportivi, unul dupa altul.

  6. Sigur și eficient.

  7. Si copiii lui Gheorghita, nici ala nu si i-a dus la impuns. Doar pe ai altora i-a neno.rocit.

  8. @Florin – Atat! (vorbesc cu Florin cel adevarat, evident, nu cu postacul rus)

  9. Terminati postaci deficienti cu prostiile voastre cu vaccinul! Habar nu aveti care o fi situatia acolo si sariti cu mincinile voastre!

    • @kafka nu poți confrunta realitatea kafkiană și împuști mesagerul. Urlă tot internetul și presa independentă pe tot pământul, nu or fi toți „deficienți”. Copiii nu mor de obicei de la stop cardiorespirator, iar până când nu iese știrea că fata era drogată rău sau avea cine știe ce aritmie, și nu era vaccinată, ai decența să taci. RIP.

    • @aimee,

      Degeaba le explici waxeristilor ca sunt sanse mari sa fie waxereala de vina in aceste decese subite, daca nu le zice mihaila,vv sau sri tv nu exista si este fake news.
      Partea buna este ca marea majoritate s-au scos singuri din bazinul genetic si scapam de ei in cativa ani:))))
      O sa vin la priveghi cand o sa te parchezi bai kafka.