G4Media.ro

Vrancea: Patru persoane, între care doi copii, rănite în urma unui accident…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Vrancea: Patru persoane, între care doi copii, rănite în urma unui accident pe DN2-E85, la Goleşti

Patru persoane, două femei şi doi copii, de opt şi 14 ani, au fost rănite, joi seara, în urma unui accident pe DN 2 – E85, la ieşire din Goleşti spre Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

„Prin apel 112 a fost anunţată producerea unei coliziuni pe DN2 E85, la ieşire din Goleşti spre Buzău. Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme, s-a soldat cu rănirea a două femei, ambele conducătoare auto, şi a doi minori, de opt şi 14 ani”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, toate cele patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

„O victimă de 28 de ani, cu traumatism cranian, un copil de opt ani cu traumatism cranio-facial şi un adolescent de 14 ani, cu atac de panică, au fost preluaţi şi transportaţi la UPU Focşani de către echipajele SAJ Vrancea. A patra victimă, o femeie de 48 de ani, iniţial încarcerată, a fost preluată şi transportată de echipajul SMURD la UPU Focşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru vătămare din culpă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează