G4Media.ro

Mastercard şi Waze, proiect pentru fiscalizarea micilor producători care vând produse pe…

Mastercard şi Waze, proiect pentru fiscalizarea micilor producători care vând produse pe marginea drumului

Compania de plăți Mastercard și platforma online Waze au demarat un proiect prin care vor să-i fiscalizeze pe micii producători care vând produse pe marginea drumului, în schimbul promovării, transmite agenția News.ro.

Prin parteneriatul cu platforma online Waze, micii producători locali ar urma să beneficieze de expunere pentru comercializarea produselor, în condiţiile în care nu au posibilitatea de a ajunge în pieţele mari. În schimb, ei ar trebui să se doteze cu POS-uri și să permită plata cu cardul a produselor.

“Folosind aplicaţia Waze în timpul călătoriei, potenţialii cumpărători pot vedea pe harta online, în timp real, toţi producătorii înscrişi în campanie, care comercializează produse în faţa casei sau grădinii. Aceştia sunt semnalizaţi printr-un pin dedicat şi o scurtă prezentare, pentru a fi identificaţi cu uşurinţă direct în aplicaţie. De asemenea, proiectul este promovat şi prin direcţionale de tip panotaj, amplasate pe stradă, în apropierea locaţiilor în care se află producătorii locali”, arată cele două companii.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Foarte buna initiativa .
  Ea trebuie sa vina la pachet cu o reducere substantiala a impozitului pe :
  – venit
  – profit
  – salariu

 2. In satele Frantei sunt piete (mult spus, zece tarabe) cu plata in numerar. In suburbiile Americii, copii vand limonada in fata casei. Cand termina Mastercard de smantanit copii Americii si fermierii Frantei, sa vina si la noi.

  De-aia nu aveam noi a patra fregata, ca vindeau babele usturoi fara factura si, mai ales, ca nu murea Mastercard de binele lor.

  • Ce i dioti astia de mai sus. E o solutie care vine in sprijinul celor care vind pe marginea drumului nu o obligativitate ca nu sunt statul. Si plus ca ii poate ajuta sa vanda mai mult.

 3. ….sa le jupoaie prazul, banana, castavetii sau morcovii, nu doreste Mastercard si Waze!?😋

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.