G4Media.ro

Cîțu anunță un program de investiții de 50 de miliarde de lei…

Cîțu anunță un program de investiții de 50 de miliarde de lei pentru primării, intitulat „Anghel Saligny”

Premierul Florin Cîțu a anunțat marți un program de investiții pentru primării, care va avea un buget de 50 de miliarde de lei și se va întinde pe minimum 6 ani. Programul va fi intitulat „Anghel Saligny”, a spus el.

Premierul a făcut o declarație similară și săptămâna trecută, la Sibiu. „Ordonanța care permite fiecărei autorități locale să se împrumute din Trezorerie este pentru români. Sunt autorități locale care au nevoie de finanțare, se pot împrumuta la dobânzi mai bune și o fac pentru români. Faptul că facem planul național de investiții Angel Saligny, pentru că acesta o să fie numele panului național de investiții, pe următorii șapte ani de zile cu un buget de aproximativ 50 de miliarde de lei, îl facem pentru români, pentru românii vor beneficia de drumuri asfaltate, de canalizare și de apă. Lucruri care trebuiau făcute acum 20 de ani, de 10 ani. Trebuie să fi mai curajoși. Această guvernare depinde de noi să fie de succes”, a spus atunci Florin Cîțu.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat marţi, pentru Agerpres, că la nivelul ministerului a fost pregătit un proiect de act normativ, care urmează să fie analizat în cadrul coaliţiei de guvernare, cu privire la înfiinţarea unui Program Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Don Speculator în contextul creșterilor istorice ale prețurilor la energie și cereale a spus azi că 1 la sută din salariați cca 50.000 au peste 3000 euro salariu,nimic despre cei 2.000.000 de angajați cu salariu minim cca 1.400 lei net sau de 2.000 000 de pensionari cu pensii sub 1.000 lei.Am o întrebare cu cine credeți că vor vota cei 4.000 000 de oropsiți?

 2. Moare dragnea de ciuda, catu a reusit ce n-a reusit dragnea adica sa dea bani primarilor in asa fel incat sa nu se supuna unor controale precum cele de la fondurile europene. Bani de sifonat baieti, visul lui dragnea ce sa mai…. stiti ca astfel de proiecte puteau fi incluse cu usurinta in fondurile europene, nu?

 3. Păi cum mă Câțu mă cum e posibil? Propaganda PSD tot bate că tu furi și tu ai de toate și ești mafiot. Cum se posibil ca Câțu să fie opusul la PSD? Bravo Jane , după 30 de ani de democomunist in sfârșit mergem spre lumină. Mor de ciudă ciudoșii roși.

 4. Salve CîțONE! Muritorii te salută.

  Cîțone le dă primărilor cu împrumut. Terminat pomeni.
  Vine cam un leu pe zi de cap de locuitor.
  50B/( 7anix365zilex20Mromani)= ONE LEU

 5. Sinistru personaj. Zici ca e un copil din flori de al lui Dragnea. Pentru sanatate si transporturi nu are bani, pentru clientela politica are. In ritmul asta, pana isi alege PNL noul presedinte, raman fara premier.

 6. Vă dați seama de lucrurile (afacerile) care nu sunt făcute public și apoi se întreabă unii „unde-s banii, că nu ies la socoteală?!”.