G4Media.ro

Averea lui Daniel Dines o depășește pe cea a lui George Soros,…

Averea lui Daniel Dines o depășește pe cea a lui George Soros, potrivit Bloomberg

Co-fondatorul UiPath Daniel Dines cucerește topurile de miliardari, după listarea companiei pe bursa de la New York. Românul a ajuns pe locul 346 în topul miliardarilor Bloomberg, chiar deasupra miliardarului filantrop George Soros.

Dines, în vârstă de 49 de ani, are acum o avere de 7,63 miliarde de dolari, după un plus de aproape 3 miliarde de dolari, în baza prețului de 69 de dolari pe acțiune, la care au închis acțiunile UiPath miercuri, în prima zi de tranzacționare pe bursă.

Miliardarul ungar George Soros se află chiar sub Dines, în topul Bloomberg, pe locul 347, cu o avere de 7,6 miliarde de dolari.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Ce bucurie, ma simt ca si cum ar fi ale mele (miliardele).

 2. Deci cu ăsta vorbea Dragnea prin mail, învârteau ceva băieții ăștia, poate vom afla si noi într-o zi.

 3. Soroşismul ne învaţă că averea se evaluează şi se admiră după actele filantropice. România n-are un muzeu de artă contemporană în arhitectură proprie, deşi la proporţiile ei deţine strângători de averi corespunzătoare la ce au lăsat americanilor Solomon Guggenheim sau Paul Getty. Avem doar o improvizaţie de muzeu la Casa Parlamentarilor, nefrecventabilă însă din cauza gravitaţiei excesive.

 4. Nu mai înțeleg nimic. Acum cine mai dă cei 50 de lei / câine / miting? Ce jurnalism e ăsta? Noi pe cine contactăm pentru plăți???

 5. I’m gone make my own…

 6. Nu fiți invidioși fomiștilor, ăsta e patriot ca Halep, ei fac bani pentru poporul român, ca să ne putem mândri cu ei ca nație si evident să mai audă lumea de noi. Logic

 7. Nu fiți invidioși fomiștilor, ăsta e patriot ca Halep, face bani pentru poporul român ca să ne mândrim noi cu el și să mai audă lumea de noi. Logic 🤣

  • Ce, acum iti plac pantalonii lui? Ca ieri tipai ca ce naspa sunt. Uite unde era filantropul. Dar de ce sa faca bani pt poporul roman?? Ca ce chestie? Penibil. Tu esti ultimul negru pe plantatie si ceri de la altii filantropie. Adica pomana de fapt. Ca aici bati.

 8. Mă ăsta sigur e român?

  • Daniel Dines
   Descriere
   Anul nașterii: Onești, România
   Avere personală: 6 miliarde USD (2021) Forbes
   Educație: Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București (1997

 9. In 2009, terenurile din Pipera si fabrica de armament a lui Gigi Becali erau mai valoroase decat toata averea lui Donald Trump. (Marele Alb opereaza mai mult pe datorie, banii altora, terenul altora, cimentul altora, zero mijloace de productie.) Intre timp, gradatii i-au rezolvat pe amandoi. Diferenta e ca in Romania oligarhul a luat-o la scor de neprezentare.

 10. Sa mori tu ?

 11. Yeah right. Averea lui in cazul in care vinde compania, dar piata e acerba in domeniul asta si multi lupi mai inteligenti si mai bine pregatiti, ii vor detrona in curand pe cele 3 mari companii gigant in RPA, dintre care si UIPath, pentru ca vin cu tehnologii mai bune, mai performante , ticsite cu inteligenta artificiala. Concurenta e acerba in domeniul rpa-ului si e greu sa te mentii in top.

  • Oricum, toata admiratia mea , pentru aceasta companie si fondatorii lor. Sunt o sursa de inspiratie si motivatie pentru viitorii antreprenori romani in IT.