G4Media.ro

VIDEO Cele mai noi imagini cu şantierul de pe lotul Sibiu –…

VIDEO Cele mai noi imagini cu şantierul de pe lotul Sibiu – Boiţa, singurul tronson în construcţie de pe Autostrada A1

Noi imagini surprinse din dronă pe şantierul Autostrăzii A1 Sibiu – Piteşti arată o mobilizare bună a constructorului Porr din Austria care lucrează pe cei 13 kilometri dintre Sibiu şi Boiţa, singurul lot în execuţie pe cea mai aşteptată autostradă din România.

O filmare completă a primului lot de pe A1 a fost publicată marţi seară de un pasionat de infrastructură şi surprinde o mobilizare bună atât a drumarilor care lucrează la structuri, cât şi a celor de la terasamente.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Drula este cel mai bun ministru din actualul guvern si probabil cel mai bun ministru al transportului de dupa revolutie.

    Oare unde eram acum daca toti ministrii ar fi facut macar jumatate din ce face el?

  2. Sa-l opreasca cineva pe Drula asta ca strica piata. Nu inteleg cu poate fi lasat asa in voie, pai nu pot sa fie adusi aia ce l-au linsat pe Voiculescu sa il puna si pe asta cu botul pe labe?
    USL-ule….fa ceva !!!

  3. Astia vorbesc de A8…A10 si noi nu suntem în stare sa terminam cea mai importanta autostrada din România…….eu sigur la 40 de ani ai mei nu o mai apuc ……poate strănepoții mei…..nu mai spun de A10….care o mai fi și asta. Nu mai spun de centura Bucureștiului…..dar na, vreau cam multe poate….folosim avionul daca vrem sa mergem pe undeva……si apropo lasati propaganda de partid ca mi se fâlfâie……