G4Media.ro

VIDEO Autostrada A1 Sibiu – Piteşti: A început asfaltarea lotului Sibiu –…

VIDEO Autostrada A1 Sibiu – Piteşti: A început asfaltarea lotului Sibiu – Boiţa. Tronsonul cu o lungime de 13 kilometri va fi deschis până la sfârşitul anului viitor

Pas important pe şantierul celei mai aşteptate autostrăzi din România, Autostrada Sibiu – Piteşti: constructorul PORR a început asfaltările pe lotul dintre Sibiu şi Boiţa, tronsonul cu o lungime de 13 kilometri de pe A1 depăşind stadiul fizic de execuţie de 50%.

Primul lot al Autostrăzii A1 Sibiu – Piteşti ar urma să fie deschis circulaţiei până la sfârşitul anului viitor, înainte de termenul contractual, aprilie 2023.

Cele mai recente imagini din dronă pe care le-a postat pe YouTube Ioan Adrian Gica surprind lucrările de asfaltare pe un tronson de la kilometrul 9 la kilometrul 0:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Sunt necesare autostradă și cale ferată între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Traficul este major, sunt mereu cozi de autovehicule.

  • Ăștia habar nu au de absolut nimic. Au furat /distrus tot ce a lăsat comunismul.
   Uitati-va ce ” oameni politici ” am avut/avem.

   Cat despre cei 13km de șosea în 16luni, mai mare rusinea. Sa nu mai vorbim de costurile astronomice/km.

  • E realizata aproape 100% de dinainte de ’89, însă e degradata. Se tot discuta în ultimii sa se finalizeze proiectul.

  • Exista cale ferata , dar trebuie reparata.
   Ar trebuii un drum de legatura de mare viteza pentru conecta ramnicu valcera de A1 nu de pitesti .

  • Domnii care tot abereaza despre Ceausescu si comunism, aveti impresia ca pe vremea aceea autostrazile se faceau gratis? Va spun eu, nu, Ceausescu facea acelasi lucru – adica se imprumuta din extern si platea datoriile pe spatele populatiei, lasand-o fara alimente, curent si gaz in locuinte, sa nu mai vorbim de conditiile de lucru inumane pe santiere. Asa ca stergeti-va balele pentru ca traiti o iluzie.

 2. Noi suntem așa disperați după drumuri că și asfaltarea unui ciot de 13 km e știre. Destul de jalnică nație.

 3. La un drum aproape drept sa te lauzi cu 13km in 16 luni e jalnic…La fel ca si Ploiesti-Buzau, sa o faci in asa de mult timp e jalnic..

  • Nu e chiar așa, sunt dealuri argiloase, similar cu ce-a fost la Săliște, sau cum e la Nădășelu sau zona Oiejdea, unde a căzut pământul. Dar nah, noi toți ne pricepem la toate 🙂

 4. Exista cale ferata , dar trebuie reparata.
  Ar trebuii un drum de legatura de mare viteza pentru conecta ramnicu valcera de A1 nu de pitesti .

  • Carcotasi de meserie toti Ceasusestii. Ba franarilor, constructorul e in avans fata de planificare. Daca ar lucra toti asa, ar fi departe tara asta. Deci v-ati ales prost subiectul la care sa comentati.