Compania românească CryptoDATA va lansa la începutul lunii octombrie un device destinat celor pasionați de jocuri, dar și fotografilor. Este vorba despre un dispozitiv asemănător…  Mai departe »

Ordonanța de urgență care prevede lansarea programului guvernamental ”Electric UP” a fost publicată marți noapte în Monitorul Oficial și produce efecte. Programul constă în acordarea…  Mai departe »

Compania românească CryptoDATA a lansat, joi, în stratosferă primul ansamblu de echipamente pentru a testa comunicarea globală encriptata Voice Over Blockchain Protocol. Ovidiu Toma, CEO…  Mai departe »

Spitalul Militar Central va realiza aplicaţia Coronavirus COVID-19 România, care va cuprinde harta cazurilor, statistica pe zile, informaţii legate de infrastructura spitalicească, detaliile relevante ale…  Mai departe »

Aplicația mobilă Bright Sky Ro este un instrument digital gratuit care vine în sprijinul victimelor violenței domestice, oferind asistență și informații utile persoanelor aflate într-o…  Mai departe »

Raul Sideriaș a lucrat la departamentul de marketing al Yardi România (furnizor de soluţii software pentru piaţa imobiliară, par­te a concernului american cu acelaşi nume)….  Mai departe »

Profesori și studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj au realizat un prototip al unui ventilator mecanic pentru spitale. Nicolae Bâlc, decanul Facultății de Construcții…  Mai departe »