G4Media.ro

Sevil Shhaideh a fost schimbată din funcție de Ludovic Orban. Shhaideh a…

Sevil Shhaideh la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Bucuresti, Miercuri, 25 Aprilie 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

Sevil Shhaideh a fost schimbată din funcție de Ludovic Orban. Shhaideh a fost prima propunere de premier făcută de Liviu Dragnea în 2016

Premierul Ludovic Orban a schimbat-o pe Sevil Shhaideh din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului. Decizia a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Sevil Shhaideh a fost prima propunere de premier pe care Liviu Dragnea a făcut-o în 2016, imediat după câștigarea alegerilor parlamentare.

Shhaideh a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, iar Liviu Dragnea a înaintat propunerea lui Sorin Grindeanu, cel care a condus primul guvern PSD din șirul celor trei.

Shhaideh a condus Ministerul Dezvoltării, în Cabinetul Grindeanu, pe care l-a părăsit după apariția dosarului ”Belina” în care a fost cercetată și trimisă în judecată de procurorii DNA. Shhaideh a fost recuperată ulterior de premierul Mihai Tudose, cel care i-a urmat lui Sorin Grindeanu după moțiunea de cenzură depusă și votată în unanimitate chiar de PSD.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Asta pana acum a fost la butoane?!!!!!!!!!!!!!!!!Credeam ca demult a fost zburata!

    • Da, si eu la fel.

      Asa e cand romanii voteaza cu gunoaie bolsevice, desi USR+PLUS sunt pe buletinul de vot.

    • Pai daca o fi venit femeia la serviciu, dimineata cu „sendvisurile” pachetel si cu termosul de ceai, nu a remarcat-o nimeni. Statea cuminte in birouasul ei, nu deranja pe nimeni si era consilier: daca nu a chemat-o deloc PM sa ii ceara sfaturile, ea a stat la dispozitie regulamentar si atat.
      Probabil a iesit ieri intr-un moment de proasta inspiratie pe hol, trecea Orban pe acolo, s-au salutat dar Orban s-a intors dupa 5 pasi si a spus „Doamna, ma scuzati, parca va stiu de undeva !”. Sevil a ramas paralizata si a spus doar „He-he”, si atunci si-a amintit si Orban cine este.

  2. Adica, ajunge somera!!!!!!!!
    Asta sa vedem, sa-i vedem pe PSDeii schimbati din fucntii ca ajung sa munceasca in sistemul privat, ala „binecuvantat” de PSD cu OUG 114, cu OUG 79/2017, cu multele OUGuri date in astia 3 ANI, care au facut varza Legislatia muncii!
    La munca!!!

  3. Adica, ajunge somera!!!!!!!!
    Asta sa vedem, sa-i vedem pe PSDeii schimbati din functii ca ajung sa munceasca in sistemul privat, ala „binecuvantat” de PSD cu OUG 114, cu OUG 79/2017, cu multele OUGuri date in astia 3 ANI, care au facut varza Legislatia muncii!
    La munca!!!

  4. Incredibil !
    Cat a tras mare de coada pe muuuulti bani!
    Da-i inainte Ludovic!

  5. Prea mulți pușcăriabili abonați la pușculița publică fac legea în această țară.
    Într-o Românie normală ar trebui să-i vedem pe toți după gratii.

  6. Din boardul petrom cand o zboara?

  7. La puscarie cu scarba asta

  8. De remarcat tupeul doamnei, a stat pana a fost zburata. Obrazul gros de turcoaica obraznica. Daca nu era zburata, mai statea mult si bine pe acolo, ca doar nu facea nimic, da’ nimic.