G4Media.ro

Românii aruncă mâncare cât pot duce 62.500 de TIR-uri, anual. Cum combate…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Nu știu cum s-a ajuns la cifrele prezentate, eu nu cunosc pe nimeni care aruncă mâncare.

    Pensionarii „normali” își permit să mănânce carne doar cel mult de două sau trei ori pă săptămână, la una dintre mesele zilei, de obicei la prânz. De aruncat se aruncă doar cojile cartofilor și resturile de mămăligă uscată.

    • As vrea să cunosc și eu vreun român care „arunca” mâncare. In aproape 50 de ani cat am , in afara unor „beizadele” nu am văzut nici un roman sa arunce mâncare. Și mâncarea ai a fost consumată de alti români săraci ori plasată unor animale.
      De zeci de ani vedem români căutând prin gunoaie mâncare . Sunt copii ce nu vad o bucatica de ciocolata poate nici de sărbători și voi faceți asemenea afirmații. Coborati pe pământ să vedeți realitatea 🫡

    • Si mie valoarea mi se pare mare, dar nu e cu totul neverosimila.
      Nu spune nimeni ca e vorba (numai) de carne, care nici macar nu e neaparat chestia cea mai nutritiva dintr-un meniu normal, echilibrat.
      Se arunca multe alimente mai mult sau mai putin prelucrate, lucru la care contribuie din plin si retailerii, cu ofertele lor de genul „trei la pret de doua”, sau cu alimente preambalate in cantitati mari.
      Si, Baliza, am indoieli ca inspectati gunoiul tuturor cunoscutilor dvs., ca sa puteti afirma ca niciunul nu arunca mancare. Painea veche (si eventual mucegaita) e tot mancare, la fel si laptele acrit, la fel si diverse legume si fructe stricate, la fel si varza pe care o punem acum la murat si aruncam la primavara trei sferturi din ea… si, culmea risipei in opinia mea, pepenii 🙂