G4Media.ro

Replica lui Claudiu Năsui, după ce Mihai Ionescu l-a acuzat că a…

Replica lui Claudiu Năsui, după ce Mihai Ionescu l-a acuzat că a condamnat la moarte exportul: Este deranjat că punem capăt unei mafii care căpuşa banii publici

Preşedintele executiv al ANEIR, Mihai Ionescu, este foarte deranjat că punem capăt unei mafii care căpuşa banii publici din Ministerul Economiei şi este normal să se supere pentru că „reforma supără mafiile puternice branşate la banii contribuabilului”, afirmă ministrul Claudiu Năsui (USR), citat de Agerpres.

Acesta a publicat luni dimineaţa, pe pagina sa de Facebook, câteva pagini despre care precizează că fac parte dintr-o carte pe care a scris-o Mihai Ionescu şi în care acesta din urmă povesteşte experienţa sa cu Consiliul de Export.

„Aceste pagini sunt scrise de nimeni altul decât domnul Mihai Ionescu. Un om foarte deranjat că punem capăt unei mafii care căpuşa banii publici din Ministerul Economiei. E normal să se supere. Reforma supără mafiile puternice branşate la banii contribuabilului. Domnul Ionescu neagă zilele astea orice legătură cu Guvernul Năstase, Ion Iliescu sau PSD. Problema este că domnul Ionescu a scris şi o carte despre experienţa dânsului cu Consiliul de Export. Carte pe care a lăsat-o în minister. Nu de alta, dar domnul Ionescu lucrează în „comerţ exterior” de mulţi ani. Vă prezint câteva pagini în care povesteşte cum s-a născut acel consiliu de export, moşit de el, Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Capitolul se numeşte sugestiv „O mare familie!”. Şi nu, nu e ironic”, scrie Claudiu Năsui.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.