G4Media.ro

Primarii nu au încredere în guvern și cer să fie prezenți la…

Primarii nu au încredere în guvern și cer să fie prezenți la negocierea cu Comisia Europeană pentru bugetul UE în perioada 2021-2027

Primarii municipiilor din România cer guvernului să coopteze reprezentații asociațiilor edililor locali (primari de municipii, de comune și președinți de consilii județene) în delegația care negociază cu Comisia Europeană bugetul UE pentru perioada 2021-2027.

Într-un comunicat de presă în care critică subfinanțarea comunităților locale, primarii cer și instituirea unui consiliu consultativ, din care să facă parte şi reprezentanţi ai structurilor asociative ale administraţiei publice locale, care să acorde asistenţă administraţiei publice centrale pe această temă.

Primarii sunt nemulțumiți de alocările din bugetul anului 2019 și cer executivului să suplimenteze fondurile la prima rectificare bugetară.

Foto: Viorica Dăncilă (Inquam Photos – George Călin)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Sa mearga fara penali. Faceți o secție speciala care sa monitorizeze investițiile cu fonduri europene altfel va bateți joc de bani si țara.

  2. Daca nici macar primarii PSD nu mai au incredere in propriul guvern, cine sa aiba, eu, noi?!
    Si cum adica, tu, mare primar, de exemplu Negoita de la 3, Firea de la PGMB, nu ai incredere in guvernul tau dar nu faci nimic pentru a-l da jos sau nu pleci din partidul ca ti-o trage!
    Nu i-o fi durand coloana vertebrala?!

  3. Haideti, oameni cu functii de decizie, mobilizati-va odata si scoateti cu adevarat tara din noroaie, nu demagogic, cum spune tanti Viorica! Cand pui mai presus interesul obstii care te-a ales, lucrurile!se pot misca!

  4. Care oameni care politicieni ? Numai omnitruci si politruci ! In ” 89 eram in armata la Bucuresti si primisem ordin sa aparam asa zisa „Revolutie”, dupa ce armata a macelarit oamenii din strada…. Daca stiam atunci unde o sa ajungem….. Se pare aceasta populatie romaneasca numita pompos – popor , chiar natiune, inca nu a realizat dupa 30 de ani ce inseamna libertatea si toleranta in orice forma de manifestare ! Se pare ca marea majoritate din romani inca jinduiesc dupa un „tatic” sau dupa „un grup de tatici” atotputernic(i) si atotstiutor(i)…

    • Si ai tras? In ’89? Nu am auzit pana acum Armata sa isi asume sutele de cetateni ucisi atunci!

  5. Pai dl. Fagadau, urmasul lui Mazare, a REFUZAT practic fondurile europene alocate pentru modernizarea parcului de langa Primarie si a acceptat fondurile MDRP, ale lui Dragnea. Bineinteles ca firmele castigatoare sunt eternele Mobiton si ABC VAL, ambele cunoscute ca firmele de casa ale trio-ului Mazare-Constantinescu-Strutinsky.
    50 000 – cincizeci de mii-cincizeci de batrane-50 de bastoane-EUROOOOO- a costat fiecare dintre cele 3 toalete cumparate pentru parc. Plus inca 20 000 EURO, se zice, utilarea lor. Probabil inca vreo cateva zeci de mii Euro a costat pana acum paza lor, pentru ca… INCA NU FUNCTIONEAZA. De mai bine de 1 an de la receptie. Pana si copacii prevazuti a fi plantati au fost plantati tot dupa 1 an dupa ce presa a sesizat ca lipsesc de pe teren desi apar in pv de receptie.
    Asa ca de ce sa ii pese de bugetul european lui Fagadau? Cand Dragnea anuntat pe fata in 2016 ca da prin MDRP spaga fiecarui primar? Noi toti am vazut cazurile de japca, vezi si Recorder cu materialul despre becuri de 2000 euro/bucata, numai justitia/procurorii au dormit. Acum, tardiv, Justitia s-a suparat ca ” i-a bagat-o toata”. Cat a fost doar capul mai mergea, dar acum nu, e viol! Scuzati-mi exprimarea.