G4Media.ro

Legea consumatorului vulnerabil. Beneficiarii pot cere ajutorul de încălzire până pe 20…

Legea consumatorului vulnerabil. Beneficiarii pot cere ajutorul de încălzire până pe 20 noiembrie, în acest an

Consumatorii vulnerabili care vor să beneficieze de ajutor de încălzire în acest an pot depune cererea și documentele necesare până la data de 20 noiembrie, a declarat ministrul Muncii Raluca Turcan pentru Economedia.

Legea consumatorului vulnerabil prevede un termen general – data de 15 octombrie – pentru depunerea cererii, însă în acest an va exista o excepție, termenul fiind data de 20 noiembrie, datorită faptului că legea abia a intrat în vigoare și că ajutorul se va acorda începând cu luna noiembrie.

„Termenul de 15 octombrie este cel general valabil și se va aplica pentru anii următori. Anul acesta, având în vedere devansarea termenului de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, se aplică prevederea de la art. 17 din lege, care dă posibilitatea depunerii cererii până pe 20 noiembrie 2021, pentru ca toate persoanele îndreptățite să poată beneficia din luna noiembrie de sprijin”, a declarat Raluca Turcan pentru Economedia.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Pana una alta care încălzire? Caloriferele sunt sloi. E si asta o modalitate de rezolvare a cresterii prețurilor. Nu mai dai caldura motiv pentru care întreținerea nu creste. Bravo Nicușor! Bravo guvernanti!!

 2. Și asistații social care nu știu carte sau pensionarii cu pensia minimă care au probleme cu vederea cum vor completa ei cele 15 pagini cu informațiile alea de prost simț?!!
  Un căcat de lege făcută astfel încât să nu poată fi aplicată!
  Până la urmă, cât mai înghite poporul ăsta până se hotărăște să-i ia pe politicieni si guvernanți la fugă?!

 3. Se poate face cererea si online, pana la urma suntem in 2021?

  Nu de alta, dar mai suntem si in plina pandemie, iar ultimul lucru care mai lipseste acum sunt cozile formate din pensionari, adica persoane din categoria de risc, pentru depunerea actelor.

  Sunt sigur ca cei mai multi pot beneficia de ajutor din partea copiilor pentru a rezolva problema exclusiv online. Doar sa existe vointa din partea guvernului!

 4. O lege de ochii prostilor la care nu poate accesa nimeni din mediul rural ca de ex un batranel singur cum oare poate printa cele 14 pagini?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.