G4Media.ro

Drulă anunţă primele măsuri după accidentul feroviar de la Feteşti : operatorului…

Drulă anunţă primele măsuri după accidentul feroviar de la Feteşti : operatorului privat i s-a suspendat certificatul de siguranţă şi nu mai poate face transport de marfă/ Sancţiuni mai dure pentru operatorii şi angajaţii care nu respectă normele de siguranţă

Operatorul feroviar privat al cărui tren marfar ar fi cauzat accidentul produs la Feteşti pe Magistrala Bucureşti –Constanţa nu mai poate face operaţiuni de transport feroviar după ce Ministerul Transporturilor i-a suspendat certificatul de siguranţă, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, Ministrul Cătălin Drulă. De asemenea, Autoritatea de Siguranţă Feroviară Română – ASFR va face controale la operatorii de transport marfă şi călători pentru a verifica dacă sunt respectate normele de siguranţă iar mâine, la ministerul de resort sunt convocaţi toţi operatorii feroviari licenţiaţi.

Măsurile vin după trei accidente feroviare produse recent pe M 800 Bucureşti – Constanţa în care sunt implicaţi operatori de marfă, a spus ministrul Drulă :

,,Tocmai am încheiat o ședință de urgentă cu autoritățile din sistemul de siguranță feroviară. Concluziile sunt următoarele:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.