G4Media.ro

Dacia a livrat, în Franța, modele Duster fără închidere centralizată din cauza…

Dacia a livrat, în Franța, modele Duster fără închidere centralizată din cauza crizei de componente

Chiar dacă modelele Dacia nu sunt sofisticate, Renault tot are probleme în a primi toate componentele necesare pentru a livra automobile chiar dacă nu reușește să primească de la funizori toate componentele. De altfel, potrivit publicației franceze L’Argus Dacia va livra modelul Duster fără închidere centralizată, cel puțin pe piața din Franța.

Renault, de exemplu, nu poate livra mașinile care ar fi trebuit să fie echipate cu frânarea de urgență AEB. Modelele afectate de această problemă sunt, potrivit Profit.ro, Zoe, Clio și Captur, iar versiunile fără echipamentele AEB vor avea prețul micșorat. La Dacia, problemele majore sunt cele cu compresoarele de aer condiționat, care au ca furnizori Marelli, Bosch și Continental, fără de care mașina nu poate fi asamblată.

De asemenea, au apărut probleme cu unitățile de control al airbagurilor, care nu pot fi eliminate din automobile. Una dintre problemele care s-a rezolvat la Dacia, în schimb, este cea a sistemelor de închidere centralizată, atât pe Duster, cât și pe Sandero. Acestea pot lipsi de pe mașini la livrare dar pot fi echipate ulterior, pe măsură ce componentele sunt furnizate.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Daca nu mai stie nimeni ce inseamna analog …

    • Analog/ne-analog, pot sa aflu si eu motivul pentru care nu au mai pus la bord indicator al temperaturii lichidului de racire? De ani de zile…

  2. Sa ia sistemul de pe Solenza, acolo functiona bine si era prima Dacie dotata cu asa ceva.