G4Media.ro

Cum umflă Coaliția pentru Familie numărul participanților la protestul din Berlin: a…

Cum umflă Coaliția pentru Familie numărul participanților la protestul din Berlin: a folosit o fotografie cu un milion de oameni din Zurich 2019. Ulterior, a șters postarea și a postat un mesaj de rectificare

UPDATE: La câteva ore de la postarea inițială, Coaliția pentru Familie a șters atât textul, cât și fotografia și a scris că ”Regretăm eroarea materială din prima postare, fotografia nu era de la manifestația de ieri”.

Articol inițial: Coaliția pentru Familie a postat duminică pe Facebook o imagine cu un milion de oameni de la un eveniment de muzică tehno desfășurat în 2019 în Zurich, susținând că e vorba despre participanții la mitingul de sâmbătă din Berlin.

Coaliția susține în postare – un mesaj preluat de la un alt internaut – că la mitingul din Berlin contra măsurilor de protecție sanitară ar fi participat 1,3 milioane de demonstranți, citând ”organizatorii” evenimentului, deși autoritățile germane și presa au relatat că la acțiunea de protest au participat circa 17.000 de oameni, iar la mitingul care a urmat – aproximativ 20.000 de participanţi.

Coaliția pentru Familie respinge însă aceste cifre, denumind mass-media ”presa de sistem”.

Imaginea cu care Coaliția a ilustrat postarea este luată însă de la eveniment petrecut în Zurich în august 2019, când un milion de oameni a participat la Street Parade – o imensă petrecere tehno în aer liber, după cum arată Google Images și TinyEye – două motoare de căutare de imagini.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

22 comentarii

  1. Gata, au sters-o… cand sa comentez si eu ceva dragut la postare iaca nu mai era postarea 😀

    • Niste ipocriți toți, când g4media și alții afișau aceeași imagine cu morții de covid, de Acu nspe ani din alt context cum era? Ba ăștia de la media, mai ieșiți și voi din cutia voastră și trăiți viața, fiți fericiti

    • Robert e evident postac rus.

    • @Robert – Bai, postachel, eu ma refeream la postarea coalitiei lui peste… Si zic postachel pentru ca e de notorietate strategia – arunca cu o minciuna (nu prea gogonata ca sa nu bata la ochi) si deturneaza atentia de la problema principala.

  2. Coalitii, ong, comisii, academii, comitete, hotie, prostie, prostitutie.

  3. CpF mai există?

    • CpF exista fiindca Rusia exista.

    • exista si improsca fake-uri non-stop. Orice care sa sutina naratiunea folositoare rusiei.
      propaga poze, filme si povesti-minciuni non-stop.

  4. La un oras ca Berlinul de 6 000 000 (incl periferia) … 17 – 20 000 de „pierduti” e cam 0.33%. (rapostat la Gemania care are 80 mil total populatie faceti calculul).
    In principiu s-au adunat cativa de extrema dreapta, cativa contra vaccinelor, cativa care cred in teorii conspirationaiste … da sunt si in Germania de astia …

    Dreptul lor sa protesteze. Politia i-a imprastiat pt ca nu tineau distanta iar in drum spre casa si-au pus frumusel masca in metrou pt ca altfel iau amenda si o poti „da la pace” cu politia.

  5. Mihai, ești bine?

  6. CPF sunt aia care si ajutati de Dragnea nu au reusit sa faca cvorumul in doua zile ?

    PS. Pai atunci, ce pretentii sa ai de la niste sarlatani ca ei !

    PPS. Dar si natarai, pt ca voiau sa apere o sarlatanie dovedita !

    PPPS. Dar si lasi, pt ca au sters postarea despre care sustineau ca e corecta !

  7. multe blondine cu decoltee superbe pe spate la protestul familiei traditionale.

  8. „Cum umfla presa leftarda numarul de indivizi apartinand extremei drepte”- titlu. Si, in timp ce coalitia pt familie este complet anihiliata in toata mass media, presa leftarda, scapa de fiecare data, pentru ca ea e…. mass- media. E cam acelasi lucru. Mai stiti cum era fetiscana aia araboaica din Canada, care s-a plans ca viata ei e distrusa ca un rasist extremist de dreapta i-a smuls Hijabul de pe cap. Au fost stiri toata ziua pe CNN, au fost priveghi, onoruri militare facute pt mititica ( metaforic vorbind pt leftarzi ). Pana la urma politia a demascat ca era o vrajeala ( Hoax ) si ea a recunoscut ca a mintit. A mai aparut partea a doua, cand a recunscut pe CNN? Nope! A mai aparut pe Ass P? Nope. Pe Reuters, BBC, etc? Nope. E de trecut cu vederea! Conteaza ca niste retrogazi gen CPF au pus o poza fara drept de autor pe net, si s-au laudat cu ea.

  9. Astia de la CPF isi ilustrasera articolul cu o poza de la un eveniment cu muzica tehno ! Tocmai muzica pe care o diabolizeaza ei ! :))

    PS. Cat de tolomaci pot fi ?!!

    • PPS. Nu te-au intrecut

    • @vegasel:
      A reaparut sacul meu de box !! Nu-mi spune : Ti-ai revenit si esti dornic sa o incasezi din nou ! Si dupa aia iar dispari din peisaj vreo doua luni ! Si tot asa…

      PS. Ti-am spus inca de data trecuta ca nu mai prezinti niciun fel de interes pt mine pt ca ai devenit un frustrat, deci esti mult prea vulnerabil !

      PPS. Du-te si te joaca in ligile inferioare unde ti-e locul ! Adios ! :))

  10. Este incredibil, cum s-au pus la remorca psd-ului cu referendumul, iar acum protestează împotriva unei mastii!Nu e ridicol si divolesc ca cei care pare ca reprezinta binele, tocmai ei sa indemne la nenorocire? Clar, demonul puternic în lumea asta.

  11. G4, nu sunteți voi aia care ne-ați dat breaking News acum un an și ne anuntați cu tristete ca a murit Muhammad Ali? Și nu sunteți tot voi ai care scrieți despre Florida și puneți Fluoxetine din Franța? Serios? V-a găsit grija fake News? Ce dracu ba tapalaga… ai uitat de unde-ți vine chenzina?

  12. Poze din Franța…

  13. Mihail Neamtu sau Gadea, acelasi Fake News Crestinesc.
    Asteptam dezmintirea BOR si a lui Banescu

  14. Presa de rahat de la A la Z fie că e vândută la lumina zilei, fie că-i vândută la lumina … nopții ! Zeul presei este mare BAN și nu are nimic în comun cu demiurgul OM .

  15. @Postăchel Gudurău – chiar daca esti postac tot iti spun – nu g4media cenzureaza (asa am crezut si eu la un moment dat)… Incearca sa dai un restart la router si ai sa vezi ca ti se incarca si comentariile…