G4Media.ro

Claudiu Năsui cere amânarea adoptării Legii pentru rețelele 5G / Premierul Câțu:…

Claudiu Năsui cere amânarea adoptării Legii pentru rețelele 5G / Premierul Câțu: Mă surprinde, nu știam că a luat o astfel de decizie

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a cerut Parlamentului să amâne dezbaterea proiectului Legii pentru rețelele 5G, în ciuda faptului că textul a fost adoptat de guvern și agreat în cadrul coaliției. O decizie care l-a „surprins” pe premierul Florin Cîțu, care spune că nu a știut nimic despre inițiativa colegului său de guvern.

„Instituţia noastră (n.r. – Ministerul Economiei) a primit mesaje de atenţionare atât din partea COM (n.r- Comisiei Europene), cât şi din partea operatorilor economici, referitoare la obligativitatea respectării procedurii de notificare a proiectului de Lege privind adoptarea unor măsuri referitoare la infrastructuri informatice şi de comunicaţii de interes naţional şi condiţiile implementăruu reţelelor 5G”, se arată în adresa trimisă de Claudiu Năsui preşedintei Senatului, Anca Dragu, la 27 aprilie și citată de Adevarul.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat joi de ziariști cum comentează inițiativa ministrului USR. „Mă surprinde o astfel de decizie. Nu știam că a luat o astfel de decizie”, a răspuns Cîțu.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Astia de la PNL tot timpul sunt surprinsi de ce face USR. Asta inseamna ca ei de fapt nu discuta niciodata intre ei de ce urmeaza sa se faca sau doar PNL face pe prostu si o ard ca smecherii aiurea?

  2. In principiu pe Câțu îl surprinde orice nu are legătura cu relaxarea si întoarcerea la normalitate

  3. „Ma surprinde” este un fel de..am inceput procedurile de demitere a ….. Totul incepe cu o surprindere

  4. Primul epidemiolog al tarii pare ca nu mai are timp si de altceva…Sunt curios daca de la ISU si Interne o sa iasa careva sa zica ca sunt suprinsi de decizia de a nu mai purta masca pe plaja si la munte. Oricum o sa fiu extrem de curios sa vad cum o sa se implementeze si si mai curios daca primul epidemiolog al tarii o sa se ofuscheze pentru ca nu se vor respecta regulile. Il va trezi din somn pe dl. Bode?!

  5. Nasui trebuie sa puna legea in acord cu companiile famigliei lui. O fi spus tac’su ca ii trage cateva curele la dos.
    As fi surprins daca Nasui Sr. nu a sterpelit o companie a secu prin aceeasi metoda ca si varanul. Eu nu stiu aici in America de N. Vreo companie pornita de la zero si care sa ajunga sa invarta 100 mil. Si mai e si chestia aia cu „refuz de intoarcere in tara” Numai greii sistemului comunist au fost urmariti pentru asa ceva cand au „defectat”.