G4Media.ro

București, în topul celor mai mari ecosisteme emergente de startup-uri din lume.…

București, în topul celor mai mari ecosisteme emergente de startup-uri din lume. Principala amenințare pentru sector: lipsa talentelor

Bucureștiul este unul dintre cele mai mari ecosisteme emergente de startup-uri din lume, cu o valoare a sectorului ce se ridică la peste 35 miliarde de dolari, însă lipsa talentelor este una din principalele amenințări la adresa potențialului zonei de a deveni un actor global, arată un raport.

Statele baltice Estonia și Lituania, capitala României București, orașele poloneze Varșovia și Cracovia și capitala cehă Praga apar toate pe o nouă listă a celor mai importante 100 de ecosisteme emergente de startup-uri, publicată de Startup Genome și Global Entrepreneurship Network.

Parte a unui raport mai amplu privind ecosistemele de startup-uri, intitulat Global Startup Ecosystem Report, acest raport se concentrează pe 275 de locații din peste 100 de țări aflate în primele etape de dezvoltare, prezentându-le pe cele care au potențialul de a deveni actori mondiali de top în anii următori.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. citi or fi inteles ce spune articoul ? meteahna gazetarilor : preiau stirea otova si o rostogoesc mai departe fara explicatii de parca toti cititorii au studii universitare cu doctorate si vorbesc engleza de pe vremea dacilor Cred ca nici autorul nu stie ce a scris dar da bine

  2. talentele nu stau intr-o tara sa fie jupuiti de coruptie si taxe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.