G4Media.ro

Deputatul Ioan Mang anunţă că nu se mai află la conducerea organizaţiei…

Sursa foto: Facebook / Ioan Mang

Deputatul Ioan Mang anunţă că nu se mai află la conducerea organizaţiei judeţene a PSD / Biroul Permanent Judeţean a fost dizolvat

Preşedintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang (foto dreapta), anunţă schimbarea sa din funcţie, decizia fiind luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat desfăşurată luni, anunță Agerpres.

Ioan Mang mai arată, într-o postare pe Facebook, că Biroul Permanent Judeţean a fost dizolvat, fiind format un altul, alcătuit pentru început din parlamentarii şi primarii PSD Bihor.

„Referitor la organizaţia Bihor, în urma discuţiilor avute seara, a fost aprobată decizia ca funcţia de preşedinte interimar să fie ocupată de colegul nostru Radu Moldovan, vicepreşedinte PSD, coordonatorul zonei Nord-Vest şi preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud”, a arătat deputatul Ioan Mang.

El şi-a exprimat speranţa „că toată echipa va lucra unită pentru a obţine cele mai bune rezultate la toate alegerile din 2024.”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu secretarul general Paul Stănescu şi preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care este şi coordonator al organizaţiilor judeţene din nord-vestul ţării, s-au aflat pe 14 ianuarie la Oradea, pentru o întrevedere cu primarii şi parlamentarii social-democraţi din Bihor,

Marcel Ciolacu a declarat atunci că a dorit să ia pulsul organizaţiei judeţene. Potrivit unor membri PSD Bihor, vizita ar fi avut drept scop evaluarea şanselor de schimbare a preşedintelui Ioan Mang, aflat la conducerea organizaţiei de 13 ani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sperăm la aceași rezultat și la Organizația Județeană Hunedoara!

    Doamne ajută!

    P.S. Tocmai citeam în presa locală ,de astăzi ,că el lider maximo,Nistor Laurențiu anunța că SC APAPROD SA – Deva e …pe profit!!!

    De ce e pe profit?

    Pentru că:
    – Au dispărut secții întregi,departamente,puncte de lucru de la „prea multă performanță și motivație”.De exemplu,cel mai mare oraș din Județ, Hunedoara,nu mai are secție de „Mentenanță”
    – Sunt multe puncte de lucru în criză majoră de personal:mecanici,electricieni,operatori, dispeceri,ingineri dar volumul de muncă a rămas același.
    – S-au preluat de la primării multe stații de epurare neconforme,parțial funcționale.Nici una nu e de Doamne ajută,au semnat de preluarea lor ca primarii,ca de obicei.
    – Majoritatea se învârt în jurul salariului minim,asta dacă nu ești „de-al nostru”
    – Tot ce înseamnă recondiționări, reparații, reabilitări se fac doar pe hârtie.Dacă ar avea cineva o minimă curiozitate…
    – Important e că toți brontozaurii de acolo se țin cu dinții de posturile lor călduțe