G4Media.ro

Acces limitat de poliție pe pârtia de la Băișoara (Cluj) / Echipajele…

Sursa foto: Poliția Română

Acces limitat de poliție pe pârtia de la Băișoara (Cluj) / Echipajele de poliție opresc mașinile care vor să urce la Cota 1.600, după ce se umple parcarea / Protecţia Consumatorilor a dat o amendă de 15.000 de lei după aglomeraţia infernală de la Gondola Sinaia, de luni

Administratorii pârtiei Băișoara din Cluj au anunțat că având în vedere numărul mare de turiști, poliția va restricționa accesul spre Buscat o dată ce locurile de parcare se vor umple, accesul fiind permis pe măsură ce se vor elibera noi locuri, informează Agenția de presă Rador.

Parcarea de lângă Restaurantul Cota 1600 costă 15 lei, iar capacitatea pârtiei este de 400 de persoane, iar a parcării de 800 de locuri.

Vârful Buscat are o înălțime de 1.676 de metri și este situat la 60 de km de Cluj-Napoca și aproximativ 100 km de Alba Iulia, Târgu Mureș și Zalău și la 3 km de stațiunea Băișoara.

O amendă de 15.000 de lei a fost aplicată, luni, de comisarii de la Protecţia Consumatorilor Prahova după aglomeraţia înregistrată la gondola care face legătura între Cota 1400 şi Cota 2000 din Sinaia, relatează Agerpres.

Conform datelor publicate pe pagina de Facebook a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, respectiva instalaţie de transport pe cablu nu a funcţionat în intervalul orar 8.00 – 11.55, din cauza problemelor provocate de depunerile de gheaţă şi chiciură în zona rolelor, a cablului şi pilonilor, însă, în ciuda acestei situaţii, la baza din Sinaia a continuat vânzarea de tichete, astfel că s-a ajuns la supraaglomerare.

Citește și: Amendă de 15.000 de lei de la Protecţia Consumatorilor după aglomeraţia infernală de la Gondola Sinaia / Instalația nu a funcționat timp de 4 ore, dar au fost vândute bilete

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...