G4Media.ro

Dmitri Medvedev avertizează NATO să nu furnizeze Ucrainei sisteme de apărare antirachetă…

Sursa foto: Duma.gov.ru

Dmitri Medvedev avertizează NATO să nu furnizeze Ucrainei sisteme de apărare antirachetă Patriot

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, în prezent vicepreşedinte al Consiliului rus de Securitate, a avertizat marţi NATO să nu furnizeze Ucrainei sisteme de apărare antirachetă Patriot, acuzând alianţa occidentală că este o „entitate criminală” pentru că livrează arme către ceea ce el a numit „regimuri extremiste”, relatează news.ro conform Reuters.

„Dacă, aşa cum a lăsat să se înţeleagă (secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg), NATO va furniza fanaticilor ucraineni sisteme Patriot împreună cu personal NATO, aceştia ar deveni imediat o ţintă legitimă a forţelor noastre armate”, a scris Medvedev pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Din mesajul său, notează Reuters, nu reiese clar dacă se referea la sistemele Patriot, la forţele ucrainene sau la faptul că personalul NATO ar deveni o ţintă

„Lumea civilizată nu are nevoie de această organizaţie. Ea trebuie să se simtă vinovată faţă de umanitate şi să fie dizolvată ca entitate criminală”, a scris el într-o altă postare anterioară.

Ucraina le-a cerut partenerilor săi occidentali sisteme de apărare aeriană, inclusiv sisteme Patriot de producţie americană, pentru a se proteja de atacurile ruseşti asupra infrastructurii sale energetice.

Miniştrii de externe ai NATO au condamnat la Bucureşti ceea ce ei numesc „atacurile persistente şi inconştiente ale Rusiei asupra infrastructurii civile şi energetice ucrainene” şi au promis că îşi vor intensifica sprijinul pentru Kiev.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. Hopa slugoiu’ lui Putin, asta in fiecare zi sta si se gandeste cum sa faca, ce sa faca, ca sa ii traga o felatie lui Putin de sa il bage sub masa, de aia se tine putin non-stop cu mana de masa, scaun, candelabru etc..

    • Nu e slugoi, e un bufon. La „nurenbergul” care va urma cu siguranță după încheierea războiului, alături de putin sa stea și acest bufon și propagandiștii zeloși care i-au ținut isonul frustratului de la kremlin. Abia aștept sa vad un cap imens, cât butoiul, lângă puțin. Autocorrectul te încurcă de multe ori, dar în acest caz, se pare ca are dreptate, când scrii putin, îl face puțin. Cred ca știe el mai bine.

  2. Dacă Putin ar fi Bill Clinton Medvedev ar fi Monica Lewinsky.

  3. Sigur că da, să tragă 4nim4lele unde vor in Ucraina!
    Dacă p0rcul ăsta avertizează să nu, este semn să da!

  4. Exact asta trebuie să facă NATO.

  5. Bol se vismul afecteaza omenirea de peste 100 de ani,pervertind si caractere si modul de convietuire. Este mai rau decat ciuma bubonica si sida la un loc.

  6. Pai Ukraina poate sa traga la ea acasa deasupra spatiului cu orice vrea ea ca doar nu ataca pe nimeni, nu? cu ce deranjeaza ruzzia? Apropo ruzia de ce ataca o tara independenta?

  7. chiar ma gandeam ce-o mai zice Medvedev… :))

  8. Ani dr zile le a stat in gat rușilor scutul de la Deveselu. Acum se vede de ce. Cum, sa nu i lasi sa teaga unde vor ei cu rachete?

  9. Acest Dumitru da semne clare de dementa! Ii trebuie o excursie la Haga, urgent.

  10. terorism muscal de ultima speta…la prima zgarietura de soldat nato kremlinu trebuie sters de pe fata pamantului…‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  11. Clovnul de la Curte….

  12. Cine a dat drumul pe stradă la nebuni? Unul mai terminat că celălalt! Omule, ești diliu, vrei sa te pui cu NATO și cu americani și restul? Va curăța fiecare centimetru pătrat din Rusia,doar cu rachete simple,fara nici un efort! Știi ce bine și ușor pleacă rachete spre Rusia din 15 direcți diferite dintr o dată? Apropo, rachetele balistice nucleare,nici nu apuca să se înalțe și sunt troznite instant!!! Rusia e supravegheata in fiecare secundă de sus! Cum fac vreo mișcare aiurea cum sunt beliți!!!

  13. 🤡🤡🤡

  14. Prostu’ nu-i prost destul pana nu-i si fudul
    Putinelul a pohtit la bogatiile Ucrainei si, na,nu i-a iesit. In loc sa fie „ciocu’ mic” si inapoi la cotet, se otareste la toata lumea. Auuu, buba!

  15. De frica ceaiului si a raului de înălțime spune orice .

  16. Adica cetateanul acela „sovetic” le neaga si dreptul la aparare si la sprijin pentru asa ceva?

  17. Da ce rău imi pare ca nu va muta pe toti oligarhii in siberia

  18. Patriot e sistem antiaerian defensiv. Scump cu spume, dar bun contra aviatiei si rachetelor balistice. Nema aviatie inamica, nema patriot lansat. Intr-un fel, e de inteles, la cat costa Patriot, nu mai ramane nimic de furat

  19. Si cei care ucid bebelusi in marernitate cum se numesc? Sa se bucure daca Nato trimite material defensiv, si nu ofensiv.