G4Media.ro

Klaus Iohannis: În localitățile mici, să se meargă din poartă în poartă…

Sursa: Captura

Klaus Iohannis: În localitățile mici, să se meargă din poartă în poartă pentru a le spune oamenilor că e esențial să se vaccineze

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți după o ședință cu o parte a guvernului că trebuie accelerată campania de vaccinare, mai ales în mediul rural, și le-a cerut primarilor să se implice în campanie.

Principalele declarații ale lui Iohannis:

  • Vrem accelerarea campaniei de vaccinare, trebuie să aducem vaccinul cât mai aproape de oameni
  • De campanie depinde deschiderea completă a economiei
  • Primarii, indiferent de culoarea politică, trebuie să se implice activ în campania de vaccinare. Succesul de până acum e preponderent în mediul urban, de aceea trebuie să acționăm puternic în mediul rural
  • În localitățile mici, să se meargă din poartă în poartă pentru a le spune oamenilor că e esențial să se vaccineze
  • obiectivul campaniei de vaccinare pe termen mediu e de a atinge pragul critic de imunitate care să stopeze definitiv transmiterea comunitară
  • pe măsură ce epidemia scade în intensitate, e posibil ca unele persoane să considere să ce e mai rău a trecut, dar e o falsă senzație de securitate
  • nu ezitați să vă vaccinați. Întoarcerea cât mai rapidă a elevilor la școală e o prioritate
  • Ne dorim ca orele în format fizic să rămână așa până la finalul anului școlar
  • Evenimente culturale: e imperativ să găsim soluții pentru redeschiderea evenimentelor în interior, dar și la exterior
  • Mă bucur că sunt proiecte-pilot în cultură. I-am cerut expres ministrului Culturii să fie deschis la toate soluțiile care sunt sigure din punct de vedere sanitar
  • Mă bucur că sunt proiecte foarte bune pregătite și sunt foarte convins că în săptămânile ce urmează campania de vaccinare va primi noi forme foarte atractive
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

  1. Despre Dancila nu declara nimic?

    • Inca nu, dar poate se gandeste sa o roage sa intre in PNL ca sa rezolve asa zisa problema de incompatibilitate, macar sa fie de partea cui trebuie ca sa fie bine, sa nu fie rau.

    • Păi tocmai de asta a ieșit la TV, sa vorbească vorbe despre altceva pentru a acoperi scandalul BNR! Tehnica veche de manipulare!

    • Tehnica asta a fost folosita cand s-a dat drumul la marea si mult asteptata relaxare, sa acopere scandalurile cu padurile si cu raportarile. Ca sa verific daca ai sau nu dreptate, am sa ma uit peste o ora la Digi24. Daca se face mare caz pe tema asta si ma astept sa se faca, atunci azi nu s-a aplicat tehnica de care vorbesti.

    • Am auzit ca cel care va fi declarat vaccinat cu nr 1.000.000 va lua o cina cu Presedintele si Premierul
      Sa-i stea mancarea-n gât!

  2. Radio, TV… pentru ce dracu platim taxa aia? Pentru salariile politrucilor care capuseaza pe acolo?

  3. Daca tot merg din poarta in poarta poate planteaza si copacii aia pe unde aveau sa ii planteze…

    • Ia uite ce repede mușcă unii momeala!

    • Cu atitudinea asta, nu merge, liberule in exprimare! Ii explici omului ce si cum, nu te dai mare dupa bunul obicei mioritic! Iote eu ii recomand o carte, sa priceapa care este ecuatia a+b=c. „CIA. O istorie secreta”, de Tim Weiner. Asa.

      Mai departe, cine este platit pentru asta, sa mearga sa puna puietii aia unde trebuie, sau macar sa nu declare ca i-a pus. (sursa: recorder)

      Ca am inceput sa primim alerte ca au fost ursi vazuti in zona cand mergem pe traseu. Si incep sa devin „isterica” si se supara Crop si Zorba ca iar scriu pe G4.

      Sa puna puietii aia, sa aiba ursii unde sa-si vada de treaba lor si sa ne lase pe noi in pace. Ati inteles?

  4. Pai sa mearga din poarta in poarta colonelul Gheorghita, premierul Cutzu, secretarul de stat Baciu (modelul de chiloti), ca ei sunt sefii campaniei.
    Sau Cutzu, Gheorghita si Baciu iau doar meritele, iar altii sunt cu munca si cu ponoasele? 🙂

  5. „Pas cu pas”, ca miriapodul …

  6. Dap, sa se mearga cu „ia vaccinu, neamule”.

  7. Scăpați din vedere esentialul: a ieșit ca să acopere scandalul BNR! Simplă manipulare a prostimii!

  8. Asta e …cica presedinte!
    Patetic!

  9. Important era sa fi importat importat vaccin si nu aveam mii de decedati si milioane de bolnavi. V-ati laudat cu miliardele de euro capatate de la UE iar centrele nu aveau vaccin pentru a imuniza populatia.

  10. Iohannis prietene există un anumit tip de om care cu cât îl ajuţi mai mult cu atâta te urăsc mai mult din variaţii motive dar e adevărat, întrebaţi-vă psihologul!
    La câţi şoşocaţi sunt în ţara asta că doar vedeţi că vă votează câţi credeţi că veţi găsi sănătoşi la cap să bată din poartă în poartă să facă un astfel de sacrificiu şi să fie fugăriţi de toţi şoşocaţii?
    Băgaţi ziua aia liberă, mai daţi şi voi un mic, mai creaţi ceva jocurii interactive că astfel cu unii oameni nu merge pentru că cu cât îi veţi ajuta mai mult cu atâta simt că îi presaţi mai mult la cerebel şi se vor retrage în lumea lor de şoşocaţi şi nu trebuie să ne credeţi pe noi şi căutaţi un specialist din-ăla care le are cu capul să vă explice….şi nu uitaţi că nu degeaba vă votează la urne aşa că dacă faceţi un calcul şi vă număraţi electoratele de bază la partidele astea care existaţi de prea mult timp veţi înţelege ce luptă fără sens duceţi cu astfel de strategii cu unii.
    În zonele greu accesibile ar fi nevoie de astfel de strategii în special în satele unde sărmanii bătrâni nu mai sunt băgaţi în seamă nici de al lor dar acolo unde vaccinul e la o aruncare de băţ iar tembelizorul e biserica lor dacă e votant din-ăla feroce de bază şansele să fiţi în aceasi lume cu ei e EGALĂ CU ZERO.
    Pricepeţi măi oameni buni că strategia voatră trebuie să aibă două drumuri: Una să fie pentru Oameni iar ailaltă strategie să fie pentru şoşocaţi unde trebuie momiţi şi recompensaţi şi să îi lăsaţi să vină ei la voi nu să îi forţaţi voi că e mai rău şi nu veţi reuşi niciodată să îi scoateţi din bula lor de la tembelizor mai ales că ăştia din media avem impresia că o fac dinadins împotrivă iar ca prima motivaţie e populismul si jocurile politice deşi nici voi nu sunteţi pe dinafară la povestea asta.

    PS: Voi chiar credeţi că prosteala asta cu discriminarea are sens pentru ăia care nu au nevoie să fie convinşi să se vaccineze sau are sens pentru ăilalţi aşa că vedeţi că la povestea cu discriminarea aţi înţeles-o exact pe dos că nimeni nu se simte discriminat pentru că dacă au înţeles de ce merg la vaccin atuncea ÎNŢELEG ŞI DE CE LE OFERIŢI UNORA ATRACŢII CA SĂ MEARGĂ ŞI EI LA VACCIN….v-am luat o greutate de pe suflet?

  11. Romania paralela si fericita a lui Johannis si a lui Zombie Vasilica Catu!
    Imediat scapam si de aceasta pacoste numita Johannis!
    Or sa vina altele, nu-i bai…