G4Media.ro

Un tânăr de 21 de ani a murit pe un șantier din…

sursa foto: Pexels/ Markus Winkler

Un tânăr de 21 de ani a murit pe un șantier din Timiș după ce s-a curentat în timp ce strângea un cablu electric

Un tânăr de 21 de ani a murit, miercuri seară, pe un şantier din judeţul Timiş, după ce s-a curentat în timp ce strângea un cablu electric. El a fost găsit inconştient de echipele medicale, care nu au reuşit să-l salveze.

”Astăzi, în jurul orei 19, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la o persoană curentată, in apropierea Aerodromului Cioca. La faţa locului s-au deplasat 3 pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara şi o ambulanţă S.A.J”, a transmis, miercuri seară, ISU Timiş.

Sursa citată a precizat că la sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat faptul că victima s-a curentat la un prelungitor electric şi se afla în stare de inconştienţă, fiind făcute manevre de resuscitare.

IPJ Timiş a precizat că a fost declarat decesul tânărului.

”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident”, a transmis IPJ Timiş.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. iar in poza este fibra optica/

  2. Câți lucrători ați văzut că poartă echipament de protecție în România…cate șanțuri, excavări de perete se fac cu sprijinirea malurilor etc….cate controale inopinate ați văzut…amenzi dezvoltatorilor…etc.Un singur cui daca bati puneți mănuși și ochelari de protecție că sa nu regreți mai târziu!