G4Media.ro

Victor Ponta: Ce blestem pe România și pe social democrație să sară…

sursa foto: Inquam Photos/ Mircea Rosca

Victor Ponta: Ce blestem pe România și pe social democrație să sară din ”lacul Liviu” în puțul Viorica”!

Liderul Pro România, Victor Ponta, îi răspunde premierului Viorica Dăncilă, care l-a amenințat, miercuri, seara cu o plângere penală, postând pe Facebook definițiile din DEX ale ”ironiei” și ”prostiei”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va depune plângere penală împotriva președintelui Pro România, Victor Ponta, dacă acesta nu va prezenta probe pentru afirmația după care liderul PSD ar fi cumpărat parlamentari pentru a-și asigura susținerea parlamentară.

Un alt motiv invocat de către șefa Guvernului este faptul că a amenințat-o că o va scoate din Guvern ”cu mascații”.

Redăm mai jos postarea lui Victor Ponta pe Facebook:

In Decembrie 1989 tovarasa Elena Ceusescu ( zisa si “Coana Leana”) striga la toata lumea “DOVADA – DOVADA”!

In Septembrie 2019 tovarasa Viorica Vasilica Dancila ( zisa si “Vio din Videle” ) striga tot la fel “DOVADA” !

As putea sa ii spui gluma cu “ce zic eu si ce intelege ea”? / dar imi mai face o plangere penala!

Pot insa sa prezint dovada – definitia din DEX a ironiei : https://dexonline.ro/definitie/ironie ( sunt sigur ca s-a predat si la Scoala din Videle dar “Vio” a chiulit de la lectie ca o chemase Liviu in curte) !

Pot sa o ajut si cu o alta definitie, tot din DEX : https://dexonline.ro/definitie/prostie

Dincolo insa de ironie – ce blestem pe Romania si pe social democratie sa sara din “lacul Liviu” in “putul Viorica”!”

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Mircea Roșca

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. E rau sa sari din lacul liviu in putul viorica, dar nici cu balta victor nu e vreo combinatie.

    • Poanta este o mocirla

    • Victoras, tare ” te dai”, asa ca sa-ti traduc niste zise- secuiesti – de-a lui lui K. Honor;
      – candvacu vazandu-te cu dragea – episodul „fa Doino” – erai „doi luntri -n cur”
      – acum vad ca- cu cariceanu – „sari cu putzu-lac”;
      – nu mai fi „cine musca” ( asa scriu ei „caine rau” – pe garduri)

  2. ….chițăi tu degeaba Mickey, social democratia (stanga in general) dispare in Europa.

  3. De la atata psdemocratura s-au nascut bestii execrabile! Si tu Bruta, din ce scaturina ai facut parte? Din aceeasi cloaca mizerabila! Si tu Pontache faci si desfaci mizerii concertate, coordonate, ordonate. Si o faci lata. Nu te coalizezi cu ceilalti ca sa arunci Pegra la groapa, ci iti faci caclcule pe la spate. Esti acelasi mare blestem. Tu Capusa, ai capusat cloaca psd, pe sest, cu viclenie si ti-ai tras o „secta” PRO-Racolaria pe care o vrei „dogma”. Indeletnicirea de capetenie a ta, „os” de psdos, e sa-ti torpilezi „rivalii” de dreapta judecata, sa-ti umfli burdihanul cu lepadaturi si sa te trantesti in mijlocul drumului. Ca ursul siberian! Ca un bolovan cracanat! Vorba lui CTP: „Ceausescu a cazut a doua oara”.

  4. În ce hal a ajuns PSD: să privească la plagiatorul ăsta, mincinos patologic, pervers, laș si hoț ca la o scăpare !
    Ne bucurăm foarte tare pentru modul în care iese din istorie zvarcolindu-se, aceasta ciuma nenorocită: cu Veorica țanțoșa la cârma Partidului, cea mai idioata persoană care a ocupat vreodată scaunul de PM in România.

  5. Da, PSD este un blestem pentru Romania.

  6. Țara aceasta este învățată cu multe ochiuri de apă tulbure, a trecut și prin heleșteul ponta, așa că este învățată! Mai nou te crezi vreo lumină, bre, impostorule?! Ai impresia că nu știm cine ești, te-am uitat, dacă ai absentat sau, mai bine spus, nu mai ești în psd, ești ceva frecventabil? Nici vorbă. Ești o veo mai școlită, mai perversă, mai combinagioaică și mai rasată, cu un potențial șarlatanesc și mârșav superioare tutei. Atât pușcăriașul, cât și tuta, până dăunăzi, îți erau aliați de seamă, erați toată ziua braț la braț, tăiați și spânzurați împreună. Ai uitat? cu certitudine, nu. Ai impresia că oameniiau uitat, nu am uitat, stai cuminte. Parcă, ieri-alaltăieri, matale ne spuneai cum ai făcut-o om pe veo, cum tu ai făcut-o europarlamentar, sugerându-ne că este creația ta. Luați-vă de mână, așa cum ați mai fost, și duceți-vă în voia voastră și lăsați-ne în plata Domnului! De năpârci ca voi suntem sătui, avem nevoie de altceva, avem nevoie de oameni dispuși să acționeze pentru țară și nu pentru propriile interese, așa cum s-a tot întâmplat în toți acești ani trecuți de la Revoluție. Hai să ne trezim, să vă dăm ignor și să nu mai punem botul la „turta” servită de voi. Ați participat împreună la toate mizeriile, ați prăduit țara aceasta, unii cu complicitatea celorlalți, ați folosit funcțiile ocupate pentru a vă face bine vouă, iar acuma, fără un dram de jenă, veniți și vă aruncați în cap, unii altora, găleți de rahat. Nu vă este rușine, bre?! Se pare că nu! Atâta timp cât ați fost prieteni, vă vedeați ca niște lumini ale competenței, corectitudinii, cinstei și ale dreptății, iar acuma, când lucrurile s-au deteriorat între voi, tocmai din limitarea accesului la ciolan, spuneți unii despre alții tot ce spuneam noi, vă descrieți exact așa cum sunteți și cum vă vedeam cu toții: oameni imorali, de slabă factură intelectuală, hoți, combinagii de primă mână, ajunși în funcții prin tot felul de jocuri subterane, indivizi care nu ați fi avut ce căuta niciodată într-o poziție de demnitate publică, niște stârpituri politice, dispuse la orice compromis doar pentru a vă vedea satisfăcute interesele personale. Ești unul dintre ei, ești unul din psd, ești dintre cei care au căpușat această țară, ești unul din echipa lui dragnea, veo, combinăceanu etc, care a pus umărul din plin la situația deplorabilă în care se găsește astăzi România. Din lacul, puțul, mlaștina, heleșteul etc, faceți parte cu toții, v-ați creat unii pe alții, v-ați înconjurat numai de indivizi ca voi, pentru a „combina” împreună, înțelegi matale la ce mă refer… Așa că, ciocul mic, veo este una dintre voi, școlită unde ai fost și matale, școala psd, ai auzit de ea?!

  7. Păi. cine vorbește?! avocățelul școlit de … cine? ajuns parchetar fără concurs, pe baza unui doctorat falsificat, deputat de Gorj, fără nicio legătură cu Gorjul, fără nicio realizare în Gorj – excluzând spolierea CE Oltenia. Acest nesimțit de politruc roșu avea moaca lipită pe fiecare stâlp (fără exagerare) , în timp ce în școala în care învățau copiii mei ploua, la propriu, iar directorul – cățel roșu, spunea că nu sunt bani pentru reparații.
    (și) De acea: hai sictir, jigodiilor pisdiste! Vă donez câteva autobasculante cu plăcuțe suedeze. basculante pentru că stiu că nu vă place munca; așa că se vor descărca singure…

  8. Ce-mi place cand se cearta lichelele intre ele! Ma face sa ma simt inviorat, imi revine cheful de viata. Cum se balacaresc ei in coltisorul plin de flegme si dispret in care i-a aruncat societatea. Partidulete ex si (cat de!!) actual comuniste, aflate in degringolada, prostind din ce in ce mai putin prosti, aflate in cadere de procente si la credibilitate sub-zero!
    Mancati-va intre voi, jivine parlite, expiratilor! Mancati-va pana cand pana si amintirea voastra blestemata va dispare!

  9. Ce blestem pe romanika ca dottore isi da si el cu parerea…