G4Media.ro

Proiectul legii pensiilor va fi publicat joi la ora 21:00 și prezentat…

Proiectul legii pensiilor va fi publicat joi la ora 21:00 și prezentat de Olguța Vasilescu vineri, în ziua mitingului. Turcan (PNL): La fel a făcut și Ceaușescu în 1989

Ministerul Muncii a anunțat că va publica proiectul noii legi a pensiilor joi seară la ora 21:00, urmând ca actul normativ să fie prezentat vineri, la ora 12:00, de către ministrul Lia Olguța Vasilescu. Înainte însă ca proiectul de lege să fie prezentat de ministrul Muncii, el va fi explicat joi seară, din studioul România TV, de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liberalii au reacționat la anunț, făcând o comparație între mișcarea PSD cu prezentarea legii pensiilor în ajunul mitingului și promisiunea lui Nicolae Ceaușescu din 21 decembrie 1989 că va mări pensiile, salariile și alocațiile copiilor.

”Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguța Vasilescu să anunțe Legea pensiilor acum, înaintea mitingului. Am mai văzut asta în 1989, când Ceaușescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate și libertate a românilor. La fel ca în 89, mitingul nu va fi influențat de astfel de mesaje, pentru că el reprezintă manifestarea revoltei față de guvern a celor care au investit în România tot: tinerețea, speranța, munca, ideile, banii… Și au fost înșelați”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan.

Din declarațiile făcute până acum de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, sistemul de calcul al pensiei se va schimba, până în 2021 vor fi recalculate toate cele 5,2 milioane de pensii, iar punctul de pensie va fi de 1.875 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Oare vom avea norocul ,ca Dragnea sa-i calce pe „urme” lui ceausescu?!!!!!

    • Sa-si pregateasca elicopterul de pe acum.

    • Speram sa auzim si celebrele ”versuri”:
      ”Alo…!”; ”Alo…!”; ”Alo…!”,
      urmate de ghiontul pentru trezire aplicat de Irinuca:
      ”Trezeste-te bosorogule, ca iar ai udat tot patul…!”

  2. Idiotul asta chiar isi inchipuie ca mai conteaza pentru pensionarul din anul acesta daca partidul toxic PSD, prin gura multiculturala a babutei Olguta, va anunta sau nu intentia mincinoasa de a mari pensiile cind probabilii beneficiari de azi vor fi deja oale si ulcele atunci.
    Foarte probabil ca PSD ii va pastra ca votanti pe pensionarii de azi care vor supravietui pina la viitoarele alegeri; pe surse, insa, se aude ca Doamna cu Coasa va avea mult de lucru in urmatorii doi ani. Practic va fi vorba de o injumatatire drastica, nu de o decimare in rindul batrinilor, ori a batrinelor – babuta Olguta va supravietui cu siguranta, o va ajuta Doamne-Doamne sa i se ofere o celula cu cablu, ubde va fi satisfacuta sa afle de la Antena 3 ca legea ei era buna, dar inaplicabila.

  3. In ’48, anul in care au venit comunistii la putere, desigur prin inselaciune si cu pumnul lui Andrey Yanuaryevich Vyshinsky, dupa ce au schimbat constitutia din 1928, au infiintat Securitatea si au marit veniturile la cei ce aveau sa ingroase randurile aparatului de partid. In ’89, Ceausescu, din balcon, disperat, incerca sa spuna ca va mari cu 100 de lei salariul, ca datoriile au fost platite. 2018, psd sunt mult, dar mult mai perversi decat cei din ’48 si chiar decat Ceusescu: MARESC SALARIILE SI SE IMPRUMUTA CU DOBANZI URIASE SI CU VITEZE FARA PRECENDET, INDATORANDU-NE PE GENERATIILE CARE VIN. Romanii nu au votat ptr ca sa fie indatorati pe generatii!!!! Sigur, nu e chiar ideea lor, o practica si neoliberalii de zor, dar ce mai conteaza, asta-i directia. Spre deosebire de alte state europene cu debit urias, care au o crestere reala a economiei, Romania are crestere pe consum. E ok si asa, insa bunastarea romanului e un miraj…de prea multa caldura, halucineaza, vede linia de orizont ca pe o fata morgana. Ce ar fi sa le sugeram ca aceasta fata morgana e buna doar de visele de celula ale lui Valcov si ale lui Dragnea si sa ne mai lase in pace cu lectiile lor de economie in bataia naucitoare a soarelui? SALARIILE PSD = MAR OTRAVIT; PRIVILEGII PSD = FIDELIZAREA DE PARTID SI RUINAREA STATULUI, etc.

  4. Dă legea noaptea și fuge în Brazilia.
    Vor fi creșteri ale pensiilor negative ( socotind și inflația)

  5. He-he!
    O s-o scoata pe gulgutza la „balcon” sa citeasca legea in fata lumpenilor? Sau pe veorica?
    Poate sa lase „…” la valoarea punctului de pensie, sa completeze fiecare cat are nevoie.

  6. Abia astept sa-i vad explicand cum o pensie de 2200 lei din 2018 ajunge sa se tripleze in 2021 la valoarea de …1800 lei, dupa noua formula de calcul fatata de putere!

  7. O sa fie si despre reforma administrativa si bugete salariale aprobate gresit pe baza de istoric?

  8. Ce nu se apune despre legea asta, este ca banii de pensii sunt împrumutați din banci, iar daca azi băncile nu mai dau bani cu împrumut României de maine pensiile nu se mai plătesc.